Connect with us

TERKINI

[Terkini] Isteri kehil4ngan orang trsayng ‘Papa Dah T4kde Sayang..’ Suami Djmput IIahi, Bertmbvng Dngan Pacuan 4 R0da.

Published

on

[Terkini] Isteri kehil4ngan orang trsayng ‘Papa Dah Takde Sayang..’ Suami Djmput IIahi, Brtmbung Dngan Pacuan 4 R0da.

Kota Belud : Dua ma ut manakala tiga lagi termasuk bay1 cede ra seIepas kereta yang dinaiki mereka mermpuh sebuah pacuan empat roda dalam kejadian di Jalan Kota BeIud-Kota Marudu, Kampung Taun Gu.si, malam Ahad.

Dalam n4has kira-kira jam 12.10 tengah malam itu, mngsa yang dkenali dengan nama Elan Ayub yang memandu Proton Saga dis4hkan mnlnggaI dunia ditempat kej4dian dan seorang wanita yang juga penumpang dikenali dengan nama Nira mninggaI dunia di ketika dirwat di Hspital Kota Belud.

Pemerg1an menge.jut Elan Ayub mengun.dang piIu keluarga dan insan insan yang mengenali arwh Elan dia mninggaI kan seorang isteri dan seorang cahayamata.

Ketua PoIis Daerah Kota Belud, Superintendan Shahrudin Mat Husain berkata, kenderaan yang dipandu mngsa dari arah Kota Marudu menuju ke Kota Belud bersama tiga penumpang lain termasuk seorang bay1 perempuan.

Setibanya di lokasi, mngsa mem0tong sebuah kenderaan di hadapan dan masuk semula ke I0rong namun dalam masa sama sebuah p1kap keIuar slmpang lalu menyebabkan pemandu hiI4ng kaw4Ian dan terI4nggar bIakang kenderaan terb4bit, katanya ketika dihubungi pada Ahad.

Shahrudin berkata, 4kibat perI4nggaran kedua-dua kenderaan meny3babkan mereka terba bas masuk ke dalam I0ngkang di sebeIah dari dan kanan jalan, k.es disi asat di bawah Sksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987,katanya.

Sebelum itu, Shahrudin turut menasihatkan orang ramai supaya sentiasa berhati-hati ketika memandu dan patuhi u.ndang-un.dang jalan raya.

Salam tkziah. Al fatihah.

Sumber: hm

 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending