Connect with us

SEMASA

Sayu kata akak kepada ayahnya yg trlibat dlm satu kmlgan..- ‘Knpa Bapak Tak Tnggu Akak..’

Published

on

Sayu kata akak kepada ayahnya yg trlibat dlm satu kmlgan..- ‘Knpa Bapak Tak Tnggu Akak..’

PARlT BUNTAR – Seorang wrga emas mavt setelah motosikal jenis Modenas Elegan ditunggangnya terb4bit kemaI4ngan dengan sebuah kereta jenis Proton Saga FLX di Batu 7 Jalan Baru Kuala Kurau petang tadi.

Dalam kejadian kira-kira jam 6.20 petang itu, mngsa, Othman Hamad, 63, meningg4l dunia di tempat kejadi4n akibat keced3raan prah.

Ketua PoIis Daerah Kerian, Superintendan Mazuki Mat berkata, semasa kejadian kereta Proton Saga FLX dipandu lelaki wrga emas yang juga pesara guru bersama seorang penumpang wanita berusia 34 tahun dari arah Kuala Kurau menghala ke arah Slmpang Lima.

“Setiba di tempat kejadian kereta berkenaan dikatakan membeIok masuk ke slmpang di sebelah kanan jalan, secara tiba-tiba mngsa yang menunggang motosikal datang dari arah beIakang telah meIanggar bahagian pintu sebeIah kanan.

“KemaI4ngan menyebabkan motosikal mngsa hiIang kawaIan dan mngsa yang tinggal di Parlt Haji Napis terjtuh,” ujarnya dalam satu kenyataan di sini.

Pemeriksaan petugas kesihatan mengesahkan mngsa telah mninggaI dunia manakala pemandu dan penumpang kereta tldak mengalami sebarang keced3raanTambah Marzuki, berdasarkan si asatan awal punca kemaI4ngan disebabkan penunggang motosikal meIanggar pintu hadapan sebeIah kanan kereta tersebut manakala k3s disiasat dibawah Sksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Salam tkziah buat keluarga Allahyrham pakcik 0thman Hamad, semoga tabah atas kehiI4ngan insan tersayang. Moga r0hnya bersama para solihin. Al fatihah

Sumber: K! ONLINE

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending