Connect with us

TERKINI

(TERKINI) Aj4I Plsahkan Psangan Kmbar Cantik Nurlis Dan Nurlisa,‘Cptnya Kau Prgi Kak Lis..’

Published

on

(TERKINI) Aj4I Plsahkan Psangan Kmbar Cantik Nurlis Dan Nurlisa,‘Cptnya Kau Prgi Kak Lis..’

Seberang Perai : Seorang penu.nggang motosikal mninggaI dunia apabila motosikalnya mermpuh sebuah kereta dalam kejadian di Sungai Bakap malam tadi.

Mngsa Nurlis Mohd Suhaimi,22, yang menu.nggang motosikal jenis Yamaha Y15ZR telah mermpuh sebuah kereta Proton Wira dalam keadaan jalan yang ba.sah.

Nurlis merupakan peminat motosikal Yamaha Y15ZR dan sangat berg1at aktif dalam k0nvoi pemotoran bersama kembarnya Nurlisa Mohd Suhaimi,22.

Punca sebenar kejadian berkemungkinan berpunca dari jalan yang Iicin aklbat hujan yang menyebabkan motosikal yang ditun.ggang hiIang kawaIan lalu mermpuh sebeIah kanan Proton Wira terbabit.

Permerg1an Nurlis ternyata mengu ndang piIu keluarga terutama kembarnya yang mana mereka terlalu rapat kemana mana sahaja bersama.

Turut berkongsi kesdihan ini adalah PeIakon dan Pelawak Popular Achey Bochey di laman facebook nya.

Malah kembarnya juga turut berk0ngsi rasa kesed.ihan atas kehiIangan kakak kmbarnya yang tercinta.

Semoga keluarga arwh tabah atas kehiIangan insan tersayang. Moga r0h Nurlis ditempatkan bersama orang2 soleh. Al fatihah.

Sumber: ig, facebook achey.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Majalah Sinar Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak MajalahSinar tidak  bertanggungjawab ke atas komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Terima Kasih

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending