Connect with us

SEMASA

Durian Bersaiz Mini Ini Menarik Perhatian Ramai Netizen , Mereka Fikir Itu Hanyalah Keychain Tetapi Durian Ini Benar-Benar Wujud , Kecik Seperti Rambutan . 

Published

on

Durian Bersaiz Mini Ini Menarik Perhatian Ramai Netizen , Mereka Fikir Itu Hanyalah Keychain Tetapi Durian Ini Benar-Benar Wujud , Kecik Seperti Rambutan .

Durian seringkali menjadi perhatian ramai orang apabila tiba musimnya, dengan isi yang kuning berlemak siapa saja tidak akan terliur.

Kebiasaanya durian bersaiz besar lebih menarik hati pembeli kerana seringkali dianggap sebagai durian yang telah  dikacukan.

Tapi lain pula dengan foto durian yang mula tular di lama Twitter sejak dua hari lepas setelah dimuatnaik oleh pengguna yang dikenali sebagai fendymojo.

Fendymojo memuatnaik gambar raja buah itu yang bersaiz kecil seperti keychain sehingga membuatkan ramai netizen beranggapan ianya hanyalah palsu.

“Rambutan menyamar jadi durian”
Selain teruja dengan kecomelan raja buah itu, netizen turut menyamakan durian tersebut dengan rambutan kerana fizikalnya yang kelihatan seakaan-akan serupa.

Perkongsian lelaki mendapat perhatian pengguna laman tersebut dan telah diulangciap sebanyak 1,036 kali.

Sumber : Twitter @fendymojoo

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Majalah Sinar Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak MajalahSinar tidak  bertanggungjawab ke atas komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Terima Kasih

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending