Connect with us

TERKINI

Tidak Akan Basuh Buat Selama-lamanya, Shuib Kata Dia Takkan Basuh Telekung Putih Yang Arwah Siti Sarah Selalu Guna 

Published

on

Tidak Akan Basuh Buat Selama-lamanya, Shuib Kata Dia Takkan Basuh Telekung Putih Yang Arwah Siti Sarah Selalu Guna

Meskipun isterinya tiada lagi disisi, namun Shuib berkata barang-barang milik Allahyarham Siti Sarah dan kenangan mereka bersama akan tetap dalam ingatan.

Kata Shuib lagi, salah saru barangan tersebut adalah telekung putih kegemaran arwah isterinya yang tidak akan dibasuh selama-lamanya dan ia peninggalan paling berharga untuk dikenang.

“Ini adalah telekung yang paling digemarinya. Jadi, memang tak akan dibasuh. Dia jarang pakai telekung lain. Alhamdulillah, sekurang-kurangnya ada peninggalannya. Allahukbar. Insya-Allah, telekung ini akan selalu mengikut (saya) ke mana-mana,” katanya.

Shuib mengakui kehidupan tanpa isteri pada mulanya disangkakan hanya mimpi namun rupanya ia realiti pahit yang perlu ditelan olehnya.

“Apabila saya bangun dan turun ke tingkat bawah, saya sedar semua ini bukan mimpi. Dia (Sarah) sudah tiada,” katanya.

Alahyarham Siti Sarah, meninggal dunia pada Isnin lalu selepas tiga hari ditidurkan akibat komplikasi disebabkan jangkitan Covid-19.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Majalah Sinar Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak MajalahSinar tidak  bertanggungjawab ke atas komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Terima Kasih

 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending