Connect with us

SEMASA

Sesudah Selesai Sembahyang Jenazah Ghaib Di Mekah , Di Indonesia Pula 450 Anak Tahfiz Khatam Al-Quran Untuk Allahyarhamah Siti Sarah .

Published

on

Sesudah Selesai Sembahyang Jenazah Ghaib Di Mekah , Di Indonesia Pula 450 Anak Tahfiz Khatam Al-Quran Untuk Allahyarhamah Siti Sarah .

Terlalu ramai yang menyayangi dan mengasihi Allahyarhamah siti sarah.Pengakhirannya dicemburui ramai kerana sangat indah. Ribuan orang menitipkan doa buatnya.Bacaan yasin setiap hari sejak perkabaran berita mengenainya hinggalah ke akhir nafasnya.

Semalam Syuih ada berkongsi video mengenai solat jenazah ghaib yg dibuat untuk isterinya di masjidil haram mekkah hampr 300 jemaah. Hari ini dikhabarkan pula seramai 450 orang anak tahfiz dan anak yatim pondok pasentren Nurul Huda Bandung Indonesia melakukan khatam al-quran dan tahlil untuknya dibawah pimpinan ustaz Mansur.

” Hari ini adalah hari rabu, tanggal 11.8.2021.Ada hamba Allah yang ingin dibacakan khatam al-quran satu khataman. Buat seorang hamba salebriti yang ada di malaysia atas nama Siti Sarah binti Raisudin.Beliau meningg4l dunia diusia masih muda.Beliau meningg4l dunia kerna covid-19.”

Siti Sarah membuka mata ramai orang.Banyak pengajaran dan pembelajaran yang kita perolehi.Pastinya yang semua baik baik belaka. Semoga Allah tempatkan Allahyarhamah Siti Sarah dalam kalangan orang orang yang beriman. Ditempatkan dalam syurga Allah yang paling tinggi.Aminn

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Majalah Sinar Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak MajalahSinar tidak  bertanggungjawab ke atas komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Terima Kasih

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending