Connect with us

TERKINI

[Vide0] Yusuf Azmi Menampar Muka Seorang Bangla, Manakala Abang Ali Pula Mengamuk,Tak Sangka Ini Sebabnya….

Published

on

Kec0h di medi4 s0sial hari ini dimana satu vide0 menunjukkan Aktivis Yusuf Azmi melempang se0rang lelaki yang dipercayai warganegara Bangladesh.

Kelihatan Abang Ali yang juga sahabat baik Yusuf Azmi mengamuk dan beberapa 0rang yang ada disitu.

Yusuf Azmi tampil untuk menjelaskan apa yang terjadi.

KENAPA YUSUF AZMI DAN ABANG ALI MENGAMUK?!

Semboyan Malaysia telah menerima kabar sejak semalam bahawa Semboyan Jihad Tshirt yang dikeluarkan oleh Semboyan Malaysia telah DIBANGKITKAN.

Semboyan Malaysia menyedari masalah tersebut setelah beberapa pelanggan mengadu bahawa pakaian yang mereka beli tidak berkualiti.

Sudah cetak rompak, harga yang ditawarkan sangat rendah, hanya RM5 dan RM10.

Mungkin lebih menyakitkan adalah ketika penjual ‘memancing’ untuk pembelian secara besar-besaran.

Vide0 Yusuf Azmi Lempang Bangla

Kami pihak Semb0yan Malaysia dapat berjumpa dengan penjual ini selepas menyamar untuk menjadi pelanggan dan ingin membeli sebanyak 600 helai.

Apa yang membuatkan Yusuf Azmi dan Abang Ali betul betul marah adalah kerana diawal pertemuan itu suspek sudah menipu dengan mengatakan dia bukan penjual.
Apabila di telef0n n0mb0r penjual baju itu, telef0n suspek yang berbunyi.

Selepas ditekan berkali-kali untuk cerita hal sebenar, kesabaran Yusuf Azmi dan lain-lain tercabar selepas dia sendiri mengaku bahawa dia menjual barangan ‘reject’ pr0duk Semb0yan Malaysia.

Mungkin perkara ini dilihat kasar disudut mata 0rang lain, namun Yusuf Azmi sendiri bertindak sedemikian kerana beliau tidak mahu 0rang ketiga yang mer0sakkan nama beliau dan Semb0yan sendiri.

Anda cuba bayangkan kami hanya menempah sebanyak 600 helai pada harga RM10 ringgit. Dia b0leh untung secara ‘ATAS ANGIN SEBANYAK RM6000 dengan hanya menjual T-shirt Semb0yan Jihad yang telah di reject’.

Sudahlah makan untung atas angin, dia turut menggunakan satu kedai pencetakan baju yang dimiliki 0leh bangsa Melayu sendiri sebagi umpan dan menyakinkan mangsa untuk ditipu.

Yusuf Azmi serta pemilik kedai berkenaan mengamuk kerana tidak mahu imej branding Semb0yan Malaysia dan bisness kedai print milik En Sabri Leman tercalar angkara perbuatan yang b0leh dikatakan satu penipuan ini.

Vide0:

Kami juga di sini untuk meminta maaf sekiranya kami telah menyinggung perasaan anda selama bulan yang indah ini.

Sumber: Yusuf Azmi

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending