Connect with us

Uncategorized

Sempat Peluk Cium Emak…”Memang betul anak saya pulang ke rumah hari ini, tetapi tak sangka dia pulang sebagai j3nazah,”

Published

on

Sempat Peluk Cium Emak…”Memang betul anak saya pulang ke rumah hari ini, tetapi tak sangka dia pulang sebagai j3nazah,”

SABAK BERNAM – Seorang pemandu lori yang m4ut dalam kemal4ngan membawa muatan baja ter.babas ke dalam g4ung di Kilometer 43.5 Lebuhraya Kuala Lumpur-Karak pada Khamis sempat memeluk dan mencium ibunya terlebih dahulu sebelum meminta izin ingin ke tempat kerja.

Ibunya, Siti Rubiah Mohd Khotib, 78, berkata, anaknya, Allahyarham Nazli Misnon, 56, ditemui kali terakhir pada petang Rabu.

“Waktu itu ar.wah ingin ke tempat kerja, tetapi apabila nampak saya di beranda, ar.wah terus keluar dari kereta dan menemui saya.

“Ar.wah beritahu dia hendak pergi kerja, tetapi tidak balik esok (Khamis), sebaliknya memaklumkan pulang ke rumah pada Jumaat,” katanya kepada Sinar Harian di sini pada Jumaat.

Siti Rubiah yang menetap di Kampung Sungai Air Tawar berkata, kata-kata arwah itu se.hingga kini masih ter.ngiang-ngiang di telinganya.

“Memang betul anak saya pulang ke rumah hari ini, tetapi dia pulang sebagai j3nazah,” katanya.

Jelas Siti Rubiah, dia hanya mengetahui Allah.yarham Nazli terlibat dalam k3malangan kira-kira jam 4 petang Khamis selepas dimaklumkan bapa kepada kelindan yang turut m4ut dalam tragedi sama.

“Bapa kepada ar.wah rakan anak saya datang ke rumah sambil me.nangis memberitahu anak dia dan anak saya terk.0rban dalam n4has.

Sumber : Sinar Harian

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending