Connect with us

Uncategorized

P0lis sampaikan derm̷a pada ibu menc̷uri kerana anak lap̷ar dan s̷akit

Published

on

P0lis sampaikan derm̷a pada ibu menc̷uri kerana anak lap̷ar dan s̷akit

Mencvri itu satu jen4yah, tetapi untuk menghvkum keluarga miiskin yang sedang kelap4ran juga adalah sesuatu yang tiidak betul.

Itu kata-kata Ketua P0lis Daerah Petaling Jaya, Nik Ezanee Mohd Faisal, yang turun pad4ng memb4ntu seorang ibu dalam kesus4han yang dit4ngkap mencvri Koolfever dan makanan untuk anak-anaknya.

Menurut Pen0long Pesuruhj4ya P0lis itu, dia dimaklumkan semalam bahawa p0lis daerah menerima lap0ran kecvrian tersebut yang berlaku di sebuah p4sar raya.

Bagaimanapun, katanya, ada sesuatu pada ke.s berkenaan yang menggangu fikirannya.

Svspek dit4han kerana disy4ki mencvri kek pandan, sosej dan dua pek Kool Fever untuk anak-anaknya.

“Jadi saya pun berasa terpanggil, untuk pergi berjumpalah dengan wanita ini. Saya percaya dia ada mas4lah, kalau tidak dia takkan buat perkara-perkara macam itu,” katanya pagi tadi.

Nik Ezanee bercakap menerusi siaran langsung Facebo0k di laman Faceb00k P0lis Daerah Petaling Jaya, memap4rkan dia dan sekumpulan peg4wai pergi melawat keluarga svspek di sebuah flat k0s rendah di daerah berkenaan.

P0lis membawa bersama b4kul hadiah dan sebungkus ber4s daripada Jab4tan Kebajikan Masyar4kat, selain beberapa barangan keperluan untuk keluarga itu.

Tidak ketinggalan, beberapa pek Kool Fever turut disumb4ngkan.

Kehadiran mereka menerima s4mbutan hangat daripada keluarga itu, terutamanya wanita dengan tiga anak yang masih kecil itu.

Sumber : coretan nasihat

Dah baca jangan lupa subscribe dan follow page kami Majalah Sinar

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending